Хималайски мастер по йога с беседа пред русенци
Хималайски мастер по йога с беседа пред русенци / снимка: Дарик радио - Русе, Галина Тодорова

Хималайският мастер по йога Суами Парамахамса ще изнесе беседа по екзистенциални въпроси от 18 часа днес в дома на “Културата”. Срещата е открита за всички русенци и гости на града. Индийският духовен учител идва за първи път в България. Тук той е по покана на журналистката Руслина Александрова и на Калинка Стайкова.

Суами Парамахамса след 12 години на мълчание и медитация достига до прозрението, че знанията, които биха могли да направят живота на хората по-пълноценен и хармоничен, трябва да бъдат предадени. Той приема мисията да разяснява Абсолютната истина преди 7 години, когато и започва неговото пътешествие из Индия и други държави по света.  

Днес с индиеца се срещна кметът Пламен Стоилов. Градоначалникът дари световноизвестния хималайски мастер по йога със значка с герба на Община Русе и мултимедиен албум със забележителностите на града. Гостът сподели, се чувства добре в Русе. Той определи русенци като спокойни и ведри хора и изрази нетърпението си да ги посвети в мъдростта на своите прозрения.

Хималайски мастер по йога с беседа пред русенци
netinfo