Е. Михайлова:  Д-р Константинова ще е кандидат в местните избори
Е. Михайлова: Д-р Константинова ще е кандидат в местните избори / Darik-Ruse
Е. Михайлова: Д-р Константинова ще е кандидат в местните избори
38451
Е. Михайлова: Д-р Константинова ще е кандидат в местните избори
  • Е. Михайлова: Д-р Константинова ще е кандидат в местните избори

Атаката от страна на ГЕРБ, БСП и Атака в местния общински съвет срещу д-р Константинова, е атака срещу възможната нейна кандидатура на предстоящите местни избори. По този начин оформилата се тройна коалиция в Русе се опитва да я дискредитира. Националното ръководство на партията обаче, твърдо стои зад Теодора Константинова, както и зад всички свои хора.

Това заяви при посещението си в Русе зам.-председателят на ДСБ Екатерина Михайлова. Тя бе в града за да присъства на отчетно-изборно събрание, на което бе избрано ново общинско ръководство и нов регионален кординатор.

Михайлова обаче уточни, че дали Константинова ще се кандидатира за кмет или общински съветник, това ще зависи единствено от договорката между партиите на местно ниво във формат Синя коалиция +.  За ДСБ ще бъде важно на президентските избори отново да се яви във формат Синя коалиция, както да привлече и други партии и движения и да разшири влиянието си, добави Михайлова. На 27 февруари в Стара Загора ще се проведе национално съвещание на ДСБ. На него ще бъдат взети решенията за конкретните стъпки, които ДСБ ще извърви, сподели още Михайлова

Чуйте какво каза Екатерина Михайлова в звуковия файл