Дунав изпусна Етър
Дунав изпусна Етър / netinfo

Без гол завърши четвъртата контролна среща от лятото насам между отборите на “Дунав” и “Етър- 1924”. Досега русенци, които са кандидати за първото място в Източната “Б” група, печелеха мачовете си с великотърновци, но днес не успяха. Отборите на "Дунав" и "Етър" 1924 завършиха при резултат 0-0 в приятелската среща, изиграна на Градския стадион в Русе . Двубоят беше изключително скучен, като чисти положения не бяха създадени от играчите и на двата отбора.

С най-голямо желание от домакините игра Владимир Каптиев, който пропусна и единственото относително опасно положение в мача, след като негов шут мина съвсем малко над напречната греда. Срещата премина под знака на коректната игра от страна и на двата тима, като само Атанас Въргов от "Дунав" получи жълт картон за нарушение срещу защитник на "болярите".

Старши-треньорът на "Дунав" Никола Христов използва контролата за обиграване на състезателите, които по-рядко взимат участие в шампионатните срещи на "Драконите". Добрата новина беше свързана с пълноценното включване на Томчо Томчев и Владимир Каптиев, които доскоро лекуваха травми.

Почивка бе дадена на Илиян Памуков; Емил Иванов; Ивайло Кирилов и Недялко Хубенов.