Д-р Кирил Панайотов номиниран за Лекар на годината
Д-р Кирил Панайотов номиниран за Лекар на годината / снимка:Медика

Д-р Кирил Панайотов е номиниран за приза „Лекар на годината”, който се връчва в Деня на българския лекар, честван в деня на Св. Иван Рилски-Чудотворец. Панайотов е излъчен от Районната лекарска колегия на БЛС в Русенска област за националната награда, която ще бъде връчена довечера на официална церемония в театър „Българска армия”. В дългогодишния си трудов стаж д-р Кирил Панайотов се доказа като водещ специалист в областта на физиотерапията и като талантлив мениджър на Лечебни заведения „Медика”.

Традиционните отличия за медици и приза „Лекар на годината” ще бъдат връчени на лекарите, които 28-те Регионални колегии на Български лекарски съюз излъчват като носители на почетен знак „Лекар на годината”- сребърен. Ще бъде връчен още и призът “За защита интересите на съсловието“, с който ще бъдат удостоени двама лекари и един политик. За принос в развитието на образованието и науката ще бъдат отличени два университета. Знакът на БЛС ще се връчи и за най–успешно развиваща се болница – Университетска, Областна и Общинска, както и голямото отличие “Лекар на годината“ 2011 – златен.

На заседание на управителния съвет на Районната колегия бяха връчени и отличия в останалите категории на д-р Емил Младенов, д-р Павлин Нунев, д-р Петко Боянов, д-р Илиян Дамянов и д-р Васил Пенев.