42-годишният Симо се нуждае от средства за лечение
42-годишният Симо се нуждае от средства за лечение / netinfo
42-годишен баща на на две деца се нуждае от помощ за лечение. Симеон Цонев Симеонов е от Русе, има прекрасно семейство-съпруга и две момченца. Животът му се преобръща съвсем наскоро, когато на 3 май, тази година е приет по спешност в Отделение по клинична хематология на НСБАЛ по хематологични заболявания - София. Диагностициран е с Остра миелоидна левкемия.

От постъпването до момента Симеон е в клиниката и са му направени две химиотерапии. Лекарите препоръчват трансплантация на костен мозък, веднага щом това е възможно. Изпратени са оферти от няколко европейски университетски болници, които могат да помогнат на Симо. Сумата само за трансплантация в чужбина варира около 250 000 евро. Непосилна за семейството и близките. Пътят ще е дълъг и труден, но всеки, който познава Симо знае, че той няма да се откаже, че ще се бори мъжки. Всички близки и приятели подкрепят Симо в този тежък за него и семейството му момент и вярват, че той ще се справи и ще може един ден отново да играе с момчетата си... Разкрита е специална дарителска банкова сметка за набиране на средства за лечение в чужбина в подкрепа на Симеон.

Повече информация може да намерите във Facebook на Save Simo. Дарителска банкова сметка: BG02FINV91501317014389 Титуляр: Ивелина Павлова Стоянова Бенефициент: Симеон Цонев Симеонов Банка: FIRST INVESTMENT BANK, Bulgaria, Sofia; BIC/SWIFT код: FINVBGSF