Акция "Чист въздух и книга" в "Медика Наречен"
Акция "Чист въздух и книга" в "Медика Наречен" / netinfo
Акция
100818
Акция
  • Акция
Съчетание от прекрасната природа и лековитата минерална вода предлага едно от най-китните места в България. Родопите привличат с разнообразни възможности за туризъм, културното наследство и местни традиции. Върху планинските хребети на Родопския масив, покрай река Чая, е и курорта Нареченски бани. Минералната вода тук е уникална, защото съдържа радон. Само тя в цяла България може да лекува стресови състояния, неврози и депресии. Иначе успешно могат да бъдат третирани и заболявания от сърдечно-съдов и ендокринно-обменен характер, такива на нервната система и опорно-двигателния ни апарат.

Журналисти от Русе дадоха старт на акцията "Чист въздух и книга" в балнеокомплекс "Медика Наречен". Те дариха близо 50 любими свои книги на новооткрития библиотечен фонд на хотела. Най-новата кампания на балнеокомлекса цели здравословната ваканция на посетителите да преминава без тютюнев дим в комплекса и разчита на толерантността на пушачите, които да използват само откритите места.

Кампанията ще продължи през цялата година, а посетителите, дарили книга, ще получават комплимент от хотела.

Разкош за дами
netinfo

В навечерието на 8 март, "Медика Наречен" ще изненада със специални пакети дамите, предлагайки им престой в новите стаи „Комфорт“.

В комплекса предлагат престой в новите стаи Комфорт
netinfo


Специални сезонни предложения са хит сред мъжете и в ресторанта на комплекса. Бачковски червени вина и суджук от конско месо са сред най-предпочитаните деликатеси през зимните дни.

Комплексът непрекъсното се развива и е сред предпочитаните места за семейна почивка. От управата на балнеокомплекса замислят и още нови изненади за посетителите и гости в региона. Тази година ще бъде организирано второ издание на Фестивала на пататника, който бе организиран за първи път миналото лято по случай седмата годишнина на балнеокомплекса. 

Още за инициативата разказва управителят на "Медика Наречен" Алис Муртезова. Чуйте прикачения файл: