/ Областна администрация-Разград
Заместник-областният управител на Разград Евгени Драганов бе гост на първия Регионален турнир по стрелба по панички тип скийт, организиран от Ловно-рибарско сдружение „Сокол“-Разград, и връчи наградите на победителите. Това събщиха от пресцентъра на Областна администация- Разград.
 
Състезанието се проведе на стрелбището на ЛРС“Сокол“ в Гецово, в него участваха 20 ловци от Североизточна България - освен от Разградска област имаше участници и от Русе и Шумен. 
 
Сформирани бяха четири отбора от по трима човека - ЛРС “Сокол“-Разград, ЛРС “Сокол“-Исперих, ЛРС “Сокол“-Кубрат и Държавно горско стопанство-Разград, останалите участници се явиха като индивидуални състезатели.
 
Оспорвана бе надпреварата, както при отборите, така и в индивидуалната стрелба се наложи прострелване, за да се определят победителите, тъй като финишираха с еднакъв брой точки. 

Отборният победител е ЛРС “Сокол“-Разград със 74 точки, с еднакъв брой точки завършиха отборите от Кубрат и Исперих, след допълнително прострелване представителите на Кубрат се класираха на второ място, а исперихчани останаха трети.
 
Красимир Кулев от Разград и д-р Ахмед Донбал от Исперих събраха най-много точки в индивидуалната стрелба - по 34, след прострелване исперихският зъболекар бе обявен за победител. На трето място остана Мустафа Демиран от Кубрат.
 
Победителите получиха купи, медали и предметни награди, връчиха им ги заместник-областният управител Евгени Драганов и председателят на ЛРС“Сокол“-Разград Пенчо Пенчев.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари