Втора серия на ученически бой: родителите отмъщават
Втора серия на ученически бой: родителите отмъщават / netinfo

Ученически бой от началото на учебната година намери продължение в ново спречкване – родителите на набитото тогава момче отупаха един от нападателите от преди близо месец.

Втората серия от побоя се разиграла около 12.10 часа на 11 октомври на бензиностанция  в Исперих. Живеещите в Китанчево родители – 37-годишната С.И. и 38-годишният Е.А., видели 16-годишния С.А. от село Голям Поровец и започнали разправия с него. Нанесли му удари с ръка в главата и тялото. Спречкването било провокирано от участието на тийнейджъра в бой срещу техния син – припомнят от ОДМВР-Разград. На 16 сепември в двора на Професионалната гимназия „Васил Левски“ шестима тийнеджъри между 15 и 17-годишни – нападнаха 17-годишно момче от Китанчево, вследствие на ударите с ръце и крака по главата и тялото, то бе настанено в разградската болница с контузни рани по главата и тялото и счупен нос.

На двамата родители са съставени актове по Указа за борба с дребното хулиганство, а на 12 октомври на свое заседание Исперихският районен съд е постановил по 100 лева глоба за всеки от тях.