/ МВР
Старши комисар Константин Костов е новият директор на полицията в Разград, съобщиха от МВР.

Той бе представен от заместник-главния секретар на МВР главен комисар Стоян Темелакиев. Досегашният директор Ивайло Йовчев е преназначен на длъжност началник отдел „Административен“ в ОД на МВР след подадено от него заявление.

МВР

От името на ръководството на МВР главен комисар Темелакиев благодари на Ивайло Йовчев за дългогодишната служба и сподели увереността си, че с опита и експертността, които е натрупал, той ще продължи да съдейства за просперитета на дирекцията в Разград.

„В полицията личен успех няма. Всичко е плод на съвместни усилия и обща работа“, каза досегашният директор и пожела успешна служба на старши комисар Костов.
Константин Костов постъпва в системата на МВР през 2004 г. като дознател в РПУ-Исперих. През 2008 г. става разузнавач, а през 2013 г. - началник група "Криминална полиция" в РУП-Исперих.

Със заповед на Министъра на вътрешните работи през 2017 г. е назначен за ВПД началник на Районно управление-Исперих. През 2018 година става заместник директор на ОД на МВР-Разград. Считано от 1 февруари, е преназначен на длъжност директор на ОД на МВР-Разград.