/ ОД на МВР-Разград
Открити са и други акцизни стоки
Иззеха фалшиви маркови и акцизни стоки след мащабна спецакция в Разградско, съобщиха от полицията,

Шест досъдебни производства са образувани при операцията, която се проведе на 22 февруари. Извършено е претърсване в частен дом в село Ясеновец, обитаван от 58-годишна жена.

ОД на МВР-Разград

В имота са открити артикули, обозначени с търговски марки, предлагани без съгласието на притежателя на изключителното право. Открити са дамски чанти, портмонета и обувки с логото на изветсни марки. Конфискуваните артикули са близо 1 700.

Любовни схеми: Разбиха група за пране на пари и романтични измами (СНИМКИ/ВИДЕО)

На територията на Районно управление-Исперих са извършени претърсвания. В частен имот са открити 10 електронни вейпа - стъклени ампули със смолиста течност - пълнител за електронна цигара.

ОД на МВР-Разград

Течноста от ампулите е изследвана и е реагирала положително на канабис. Притежателят им е задържан. Акцизна стока без бандерол е установена в частен имот в кубратското село Беловец.

ОД на МВР-Разград

В дома на 51-годишен мъж са намерени около 300 литра етилов алкохол. Иззет е и казан за изваряване на алкохол. 10 КПП-та бяха изградени от екипи на Жандармерия, Охранителна и Криминална полиция със задачата да осъществяват пълен контрол над автомобилния поток.

ОД на МВР-Разград

Мобилни екипи извършиха проверки в автоморги, питейни заведения, паркове и сборища на лица от активния криминален контингент. Проверени са 6 пункта за черни и цветни метали, 20 сборища, 4 заведения и 10 търговски обекта.

ОД на МВР-Разград

В хода на операцията по противодействие на битовата престъпност бяха проверени 496 лица и 393 моторни превозни средства. За констатирани нарушения са съставени 105 наказателни документа. Профилактираните хора от активния криминален контингент са 16.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня