/ ОД на МВР-Разград
Четирима души са задържани
Четирима души са задържани за разпространение на акцизни стоки без бандерол при специализирана операция, проведена на 12 януари, съобщиха от полицията.

ОД на МВР-Разград

Около 20:00 часа в Разград криминалистите установили 49-годишен автобусен шофьор, който пренасял 41 кг фабрично нарязан тютюн без акцизен бандерол.

Иззеха 132 кг контрабанден тютюн на „Калотина“ (СНИМКИ)

В хода на предприетите оперативно-издирвателни действия е извършено претърсване на имот в село Гецово, обитаван от 58-годишен мъж. На мястото са намерени 160 литра алкохол без поставен бандерол. По случая е отпочнато досъдебно производство.

ОД на МВР-Разград

В хода на разследването на територията на Районно управление--Попово полицаите от Разград съвместно със служители на ОД на МВР-Търговище задържали двама мъже, част от същата схема.

ОД на МВР-Разград

В 49-годишния мъж от София са открити 30 кг фабрично нарязан тютюн без акцизен бандерол. 57-годишният от Попово държал с цел разпространение 10 кг тютюн. Образувани са две досъдебни производства.

ОД на МВР-Разград

Предстои на четиримата да бъдат повдигнати обвинения. Работата по разследването и документирането на престъпното деяние продължава.