Отборът на Лудогорец отпадна от турнира Лига Европа, след като загуби от Интер с 1:2 като гост в реванш от 1/16-финалите на надпреварата. В първия мач в Разград „орлите“ записаха поражение с 0:2 и по този начин приключват с европейското си участие след общ резултат 1:4.

Петричев: Взехме всички мерки, футболистите нямат допир с граждани

Двубоят на легендарния стадион „Сан Сиро“ в Милано се игра пред празни трибуни заради епидемията от коронавирус в северна Италия. Българският тим изненадващо откри резултата в 26-та минута, когато Каули се разписа с точен изстрел от малък ъгъл след асистенция на Сисиньо. „Нерадзурите“ отговориха бързо и изравниха шест минути по-късно, когато Пламен Илиев сбърка при диагонален изстрел на Кристиано Бираги и допусна топката да влезе във вратата му.

Точно преди почивката Ромелу Лукау направи 2:1 за домакините след добра асистенция на Алексис Санчес, като белгийският национал имаше и късмет при отбелязването на гола. През втората част повече голове на паднаха и Интер спечели с 2:1, с което сложи край на участието на Лудогорец в Лига Европа.
БГНЕС