Осемгодишно софиянче стана „Приятел на библиотеката“ в Разград

Осемгодишно софиянче стана „Приятел на библиотеката“ в Разград
Осемгодишно софиянче стана „Приятел на библиотеката“ в Разград / РБ"Проф. Боян Пенев"
Осемгодишната Яна Иванова Василева от София получи грамота „Приятел на библиотеката“ в Разград, съобщи Валентина Колева – „Връзки с обществеността“ на Регионална библиотека „Проф. Боян Пенев“.

Яна живее в София, но в Разград има баба и дядо и често им гостува. По време на междусрочната ваканция тя посетила Детския отдел на разградската библиотека и подарила изработения от нея 3D макет на Московския храм „Свети Василий Блажени”.

В знак на благодарност и уважение към направения детски жест на внимание, директорът на библиотеката Женета Александрова удостои младата госпожица с благодарствена грамота „Приятел на библиотеката”. В нея се казва:

„Скъпа Яна,
Ти вече си част от Голямото семейство на РБ „Проф. Боян Пенев” и имаш специално място! Бъди здрава, успешна и креативна! Не спирай да твориш и да правиш добрини! Продължавай да се развиваш и да създаваш настроение на хората около себе си! Гордеем се с теб!”.

Особено щастлива бе Яна, получавайки грамотата, която ще отнесе при своите връстници, заедно с топлото отношение и засвидетелстваното внимание към стореното добро – съобщават още от библиотеката.