Конкурс за великденски картички обяви Областна администрация
Конкурс за великденски картички обяви Областна администрация / Радка Минчева, архив

За втора поредна година Областна администрация-Разград обяви Великденски конкурс на тема „Великден през моите очи“. Тази година обаче художническата надпревара е не за рисунки, а за картички.

В конкурса могат да участват деца в предучилищна възраст и ученици от 1 до 8 клас. Готовите материали ще бъдат разделени в 3 групи - изработени от деца на 6 год., от ученици в 1-4 клас и 5-8 клас.

Великденските картички трябва да бъдат във формат А4 сгънат на 2, с интересен дизайн. Материалите и техниката за изработването им е по избор. По желание на своя автор картичките могат да съдържат и празнично послание. Участниците трябва да напишат на гърба на всяка картичка трите си имена, възраст, училище, адрес, клас, e-mail /ако имат/ и телефон за контакт.

Готовите картички трябва да бъдат изпращани на адреса на Областна администрация: гp. Разград, бул. „Бели Лом” 37A, за Областна администрация Разград, най-късно до 17.00 часа на 15 април 2016 г.

Церемонията по награждаването на отличените участници в конкурса ще се състои на 22.04.2016 г. от 15,00 часа, във фоайето на Областна администрация Разград, rp. Разград, бул. „Бели Лом“ З7A, ет.7.

Всички творби ще бъдат представени в изложба с благотворителна цел.

Още подробности за конкурса вижте тук.