/ МВР
Мъж наруши карантината си в Исперих
Бързи производства са образувани срещу двама нарушители, опитали да преминат през контролно-пропускателните пунктове в Разград, съобщиха от полицията.

58-годишна жена излъга, че отива на работа, за да премине през КПП

Около 10.45 часа на 21 април на КПП, на улица „Любен Каравелов“ към Исперихски път, 55-годишен мъж от село Голям Извор не се подчинил на полицейско разпореждане да обърне в обратна посока автомобила си Рено "Еспейс“, тъй като нямал основателна причина да влиза в Разград. Преминал през пропускателния пункт в посока областния град.

Около 17.30 часа на 21 април на КПП на бул. „Априлско въстание“ - музей „Абритус“, 38-годишен мъж от село Стражец не изпълнил полицейско разпореждане да се върне в населеното място по постоянен или настоящ адрес, тъй като липсвала неотложна причина за пътуването му. Той преминал през КПП-то и влязъл в Разград.

Проверки в Кубрат и Исперих установиха двама нарушители на карантината

При друг случай - 33-годишен мъж от Исперих нарушил наложената му карантина за периода от 16 до 29 април. Полицаи са  извършили проверка около 19:10 часа на 21 април, при която мъжът не е установен на адреса.