Банкерите празнуваха с Областния управител
Банкерите празнуваха с Областния управител / netinfo
Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен поздрави ръководителите на банкови клонове и офиси в областния град с професионалния им празник 6 декември – Деня на банкера. Това съобщават от пресцентъра на Областна администрация-Разград.

В празничната среща с 15 представители на финансови институции участваха и заместник областният управител Нурие Црънгалова, главният секретар Михаил Тодоров, директорите на дирекции Емилия Стойнова и Иван Радушев.

Банкерите празнуваха с Областния управител
netinfo


На банкерите г-н Хюсмен пожела успешен бизнес, стриктно да следят потока на парите в региона, в който инвестициите да се увеличават и надделяват над продажбите на активи. Областният управител изрази готовност да се отзове на всеки проблем на банковите институции, но изрично пожела на ръководителите им това да не се налага.

Банкерите от Разград първи получиха рекламните материали на Областна администрация за 2018 година. На календарите за Новата година са снимки с дрон на реализирани в седемте общини европроекти, а на заглавната корица на тефтера – снимки от събития, организирани от Областна администрация-Разград.

Банкерите благодариха за поканата и от своя страна пожелаха успешна работа на екипа на Областна администрация.