/ Деян Герговски
Блъснаха момиче на пешеходна пътека, а бебе е в болница.

Шофьор блъсна 7-годишно дете в Русе

10-месечно бебе е в болница,
след като пострада при катастрофа. Инцидентът e станал на ул. "Петър Берон", на 100 м. след кръстовище в посока Смолян, съобщават от полицията.

Детето пътувало в лек автомобил "Пежо 206" със смолянска регистрация, управляван от 48-годшната собственичка, която изгубила контрол над автомобила, при което с предна лява гума блъска бордюра от ляво. При това колата се ударила в метален стълб за уличното осветление.

Блъснаха майка с дете на пешеходна пътека в Русе

Леко ранено, без опасност за живота, е 10-месечното момченце, което е получило хематом на лявата буза и челото. Оказана му е медицинска помощ в Смолянската болница и е оставено под лекарско наблюдение.

Използвани са обезопасителни колани, като детето е било в кошче. В автомобила имало още едно дете с майка му, но те не са пострадали.  Междувременно отново в родопския град, 12-годишно момиче е било ударено на пешеходна пътека. Детето е блъснато от лек автомобил, управляван от собственика си - на 42 години.

10-годишно дете пострада при пътен инцидент в Хасково

Пътното произшествие е станало, след като шофьорът на лекият автомобил се опитал да заобиколи спрял автомобил пред пешеходна пътека, вследствие на което е ударил пресичащото момиче.

Детето е с охлузни рани на лявата ръка и левия глезен, оказана му е спешна помощ и е освободено за домашно лечение.