Започва Коледният благотворителен бал
Започва Коледният благотворителен бал / Dariknews.bg

Традиционният Коледен Благотворителен Бал на Сороптимист Интернешънъл - клуб Пловдив, с  участието  на фондация "Качество на живот" ще се проведе днес от 19.30 часа в зала "Амбасадор" на хотел "Тримонциум". Той  е под надслов: "Да играем заедно".

Проектът  включва изграждане на детски площадки в  Пловдив с фитнес уреди за деца и уреди за деца-инвалиди. Дамите от клуба имат за цел: да се възпита подрастващото поколение да се грижи за своите връстници, които имат физически увреждания, да се научат пловдивските деца да играят в свободното си време на открито, да се прави превенция на детското наднормено тегло.

В подкрепа на идеята специално пристига звездата на Народния Театър - Аня Пенчева. Участие ще вземе и най-красивата омъжена българка - Д-р Ваня Александрова, която е член и на Управителния съвет на Фондация „Качество на живот" също се включи към организирания от клуб Пловдив - Сороптимист Интернешънъл благотворителен бал. Инициативата е подкрепена с благотворително участие на „Вирджиния рекърдс" с участието на звездата от Music Idol - Ели Раданова, както и музикалните таланти - Мария Илиева, Лусия Велева, Йордан Рангелов и др.