Венцислав Каймаканов кани пловдивчани на безплатно представление на ”Депутатите не лъжат”
Венцислав Каймаканов кани пловдивчани на безплатно представление на ”Депутатите не лъжат” / netinfo

Независимият кандидат за кмет Венцислав Каймаканов кани пловдивчани на безплатно представление на пиесата ”Депутатите не лъжат” тази вечер от 19 часа в Синдикалния дом на културата. На сцената зрителите ще видят известните актьори Искра Радева, Антон Радичев, Тео Елмазов, Милена Атанасова, Иво Тончев и др. Пиесата ”Депутатите не лъжат” на гръцкия автор Димитрис Псатас е една изпълнена с много смях, искряща от хумор и невероятни ситуации комедия, изключително актуална и в днешно време. Режисьор на спектакъла е Димитър Стоянов.

Независимият кандидат за кмет на Пловдив Венцислав Каймаканов ще се срещне днес с ръководството и работниците от военния завод ”Терем”, за да обсъдят преструктурирането на бранша и необходимостта от преквалификация на персонала. Пловдивската икономика трябва да стимулира кадрите с високо образование и добра квалификация, както и работещите в специфични отрасли, за да остават на работа в града, това е залегнало в управленската програмата на Венцислав Каймаканов.

Перспективите, които виждат пред себе си работещите в ”Ален мак” и ”Атаро клима”, ще бъдат тема на следващите две срещи на независимият кандидат за кмет на Пловдив. ”Срещите са, за да чувам хората, а не за да им говоря. Така приоритетите на икономическата ми програма стават наистина съотносими към реалните проблеми на пловдивчани, подчерта Венцислав Каймаканов.