Установена е самоличността на шест от 7-те загинали
Установена е самоличността на шест от 7-те загинали / netinfo
Установена е самоличността на шест от седемте загинали при тежката катастрофа станала на Асеновградско шосе, тази сутрин в 5 часа до отбивката за пловдивското село Крумово, съобщиха от полицията. Все още не е установена самоличносттта на последната жертва.

Лек автомобил „Опел Вектра” се блъска челно във „Форд Торнео” на Асеновградско шосе на прав участък, при липса на интензивно движение предвид ранния час на кървавия инцидент. След удра, опелът избухва в пламъци, а фордът се сплесква в предната част до неузнаваемост. В пламъците на първата кола – „Опел Вектра” изгарят живи три момичета и две момчета. Свирепият удар отнема живота и на двамата пътуващи във форда. Първоначалната информация, че са загинали двама братя във форда бе опровергана. Починал е 23-годишният шофьор на форда, който е с инициали Д.Ч. и 44-годишния му спътник. И двамата са от Асеновград. Те са пътували в посока от родния си град към Пловдив.

В другата кола – „Форд Торнео”, която се е движела в посока от Пловдив към Асеновград, са изгорели две 19-годишни момичета, две 24-годишни момчета и още едно момиче, чиято самоличност и възраст не са установени. Загиналите девойки са с инициали В.А. и К.С, а момчетата са с инициали К.К. и Н.К.

Не е завършило разпознаването на последната жертва – момичето, което е пътувало в Опела, научи Дарик радио.

Тежката катастрофа спря движението по Асеновградско шосе в ранната сутрин. На мястото на трагичния инцидент бяха директора на ОДП Пловдив ксомисар Ангел Рангелов и шефа на КАТ Трендафил Новаков.

Работата по случая продължава. Предстои да се извършат няколко експертизи, за да се установи причината за катастрофата.