Три награди за посетителите на Агра
Три награди за посетителите на Агра / netinfo
Три награди за посетителите на АГРА 2008 е осигурил Международен панаир Пловдив, който е организатор на проявата заедно с Националния център за аграрни науки. Деловият форум ще се проведе от утре до събота февруари с участието на 817 фирми от 40 държави, които ще покажат нови машини и технологии за агробизнеса, лентата утре ще пререже министърът на земеделието и продоволствието Нихат Кабил.

Голямата награда за посетителите на изложението е бензинов моторен трион, освен него ще бъдат дадени водна помпа и електрическа косачка с кош. Притежателите им ще бъдат определени на томбола в събота, 23 февруари, а печелившите талони ще бъдат изтеглени в 12.00 ч от комисия в присъствието на нотариус. За да участват, посетителите трябва да попълнят анкетна карта и да я пуснат в специалните урни, които ще бъдат поставени на територията на изложбата. Целта на анкетата е да се проучи интереса към АГРА.

Билетът за изложението, което тази година е разположено в 4 палати, е 3 лева. Ученици, студенти и инвалиди ползват отстъпка и ще плащат по 2 лева. Изложбата ще бъде отворена всеки ден от 9 до 18 ч., а в събота – до 14 часа.

Над 29000 гости от България и още 22 държави разгледаха миналогодишното издание на Международната селскостопанска изложба. Тогава само в първите 2 дни бяха сключени сделки за над 10 милиона лева.