пътешественик на сцената
пътешественик на сцената / netinfo
Пловдивчанинът, пътувал на стоп до Тайланд, преспивал на най-необичайни места
на автостоп до Тайланд
93465
на автостоп до Тайланд
  • на автостоп до Тайланд
7 презентатори ще представят свои лични истории, свързани с пътешествие, на петото издание на “Traveler on Stage”. Това съобщи в ефира на Дарик радио пловдивчанинът Антон Атанасов, който се прочу с 20-те си хиляди километра пътуване от Скобелева майка до Тайланд на автостоп. Събитието е днес от 16.00 часа в Центъра за събития Limacon на бул. „Марица“ 154 А. Досега “Traveler on Stage” се е провеждало два пъти в София и два пъти в Пловдив.

Антон Атанасов каза още, че се е натъквал на най-различни хора, докато е пътувал към Тайланд. Всеки шофьор, при когото се качвах, е уникален екскурзовод за своя роден край, отбеляза пътешественикът. По думите му той е срещнал и много скептично настроени към намерението му хора, особено в началото на пътуването, най-вече  България и Турция. Първоначално е спял по хостели, но при намаляване на средствата, с които е разполагал, е започнал за спи на палатка, която носел със себе си. Спал е на най-необичайни места, като например на върха на спасителна вишка на плажа в Тайланд.

на стоп до Тайланд
netinfo

“Traveler on Stage” е събитие, в което обикновени пътешественици разказват необикновени истории – за 6 минути всяка. Билетът е 5 лв. и в цената му е включена напитка и нещо за хапване.

Чуйте цялото интервю с Антон Атанасов от прикаченото аудио.