Тони Симидчиева: Увеличаването на таксите за временните обекти е равнозначно на смърт
Тони Симидчиева: Увеличаването на таксите за временните обекти е равнозначно на смърт / dariknews.bg/ архив

Не може само преди 5-6 месеца Общинският съвет да е гласувал таксите за временните обекти да бъдат намалени, а сега отново да се увеличават, коментира в ефира на Дарик хотелиерът и бивш общински съветник Тони Симидчиева. Тя допълни, че това е единственото решение, което е било взето с такова единодушие. Излиза, че приказките, че решението е било популистко, се отнасят само за ГЕРБ, защото сега само те са на противоположното мнение, каза още Симидчиева. Завишаването на таксите е равнозначно на смърт, това беше една глътка въздух за този бизнес. Сега някой отново се опитва да ги удуши и то в най-тежкия момент - зимата, коментира Симидчиева.

Единственото нещо, което нашият бранш може да свива, това е работната заплата. Не можем да се преборим с данъците, нито в големите сметки за ток, каза още тя. По думите й работната ръка е свита до минимум, остава само да намалим работните заплати.

С много салати, малко риба и хубаво червено вино в семейна обстновка бившият общински съветник ще посрещне Антоновден. Тя уточни, че семейството й е голямо и обича здравословното хранене.