Том тренира индивидуално, Даксон се бави
Том тренира индивидуално, Даксон се бави / plovdiv24.com
Бразилиският полузащитник на Локомотив Пд Евертон Джилио – Том тренира отделно от своите съотборници на лагера в Банско. Закъснелият с подготовката кариока, води индивидуални занимания по специално изготвена програма, за да навакса пропуснатото в първите дни от подготовката.

Единственият липсващ в състава на пловдивчани е сънародникът на Том – Даксон, който продължава да е в родината си. Според ръководството на „черно-белите”, причина за извънредното забавяне на спряганият за трансфер в Локо Сф и Русия техничар е проблем с документите около пътуването към България.

В същото време футболистите на Локомотив Пд се радват на суперлуксозни условия в новопостроената северна част на комплекс Пири, където са настанени.

В свободните от тренировки часове момчетата на Драган Канатларовски разпускат гледайки телевизия на чисто нови плазмени монитори като на тях могат да ползват и интернет. Джакузитата във всяка от стаите пък допълват луксозната обстановка и помагат на играчите да разпускат след тежките натоварвания.