СПОРТ: Забраниха семките по трибуните
СПОРТ: Забраниха семките по трибуните / netinfo

Част от заклетите семкаджии, посещаващи стадион „Локомотив” в Пловдив, ще поискат от генералния секретар на тима Атанас Узунов да забрани тютюнопушенето на централната трибуна, с което да се продължи подетата европейска политика. В събота запалянковците бяха изненадани, след като им бе забранено да внасят слънчоглед в сектор „А”. Феновете заявиха, че в Англия е забренето пушенето на стадиона, а и в България по закон не е позволено, но въпреки това не може да бъде спряно.

Атанас Узунов обяви, че много трудно ще се пребори за подобно развитие на нещата. „Живеем на Балканите и трудно ще постигнем подобно нещо. И сега вече имам много врагове заради семките представете си какво ще се случи, ако забраним и цигарите”, заяви бившият рефер.

Очаква се до няколко дни да стане ясно каква ще е цената на билета за централния сектор, който със сигурност ще бъде по-скъп от сегашната стойност.

Иван Маринов даде дълга почивка на своя отбор, като първата тренировка на „черно- белите” за седмицата ще бъде чак утре. По всяка вероятност Данаил Бачков няма да може да се възстанови за двубоя с Локомотив (Сф), но за сметка на това готов за игра ще бъде Явор Въндев.

Днес Атанас Узунов изготви контестацията, която футболният клуб ще внесе в Съдийската комисия относно рефера Антон Генов и двамата му помощници за действията им по време на съботния мач.