Апелативна прокуратура
Апелативна прокуратура / netinfo
Главният прокурор Сотир Цацаров е наградил Атанас Гичев, зам.-апелативен прокурор на Пловдив, с грамота и почетен знак на Прокуратурата на Република България за висок професионализъм в цялостната му работа като прокурор. Той е поощрен и от Висшия съдебен съвет (ВСС) с отличие Личен почетен знак, първа степен – „Златен“, за образцово изпълнение на служебните задължения и високи нравствени качества.

Наградите бяха връчени на Атанас Гичев, който навърши възраст за пенсиониране, от апелативния прокурор Иван Даскалов в присъствието на колеги и съдебни служители.

Сотир Цацаров награди говорителя на Пловдивската прокуратура

„Прокурорската колегия ви благодари за годините на честен и всеотдаен труд в съдебната система. Оценяваме, че с професионалното си поведение и висок морал, Вие сте един от магистратите, които изградиха съвременния облик на българското правосъдие. Благодарим Ви за проявената почтеност и за личния ви принос за въздаване на правосъдие, което да оставя в обществото чувството за законова и човешка справедливост“, е записано в решението на Прокурорската колегия на ВСС.

Атанас Гичев е работил като прокурор в продължение на 39 години, като кариерата му е преминала на всички нива в прокуратурата в Пловдив.