/ iStock/Getty Images
При друг случай - асеновградчанин е в болница след пиянско сбиване
Разследващи от Шесто РУ изясняват обстоятелствата около скандал с пострадал на 20 февруари в Пловдив, съобщиха от полицията.

Досъдебното производство се води под наблюдение на окръжната прокуратура. След получен сигнал екип на районното управление бил насочен към площадка за разхождане на домашни любимци в квартал „Изгрев“.

Младеж е в болница след сбиване при роднински скандал в Сливенско

Според първоначалните данни двама мъже се скарали и единият пробол опонента си с нож. С линейка пострадалият е транспортиран в болница за оказване на спешна медицинска помощ.

След предприетите бързи оперативни и издирвателни действия малко по-късно е задържан нападателят. При друг случай - асеновградчанин е в болница след пиянско сбиване в петък.

По предварителни данни 39-годишен мъж се скарал пред адреса си със свой съсед на 58 години. И двамата били под въздействие на алкохол, а в прерасналата физическа саморазправа помежду им по-младият получил телесна повреда.

Той е настанен за лечение в здравно заведение в областния град. Опонентът му е отведен за едно денонощие в полицейския арест. Срещу него е образувано бързо производство.