Садъков: Трябва да използваме слабите места на Литекс
Садъков: Трябва да използваме слабите места на Литекс / plovdiv24.com
Наставникът на Локомотив Пд Аян Садъков сподели, че очаква много тежък мач срещу отбора на Литекс.

„Предстои ни среща с един от най-добрите състави в България. Литекс е добре балансиран отбор, който има много добри футболисти. Въпреки това и те имат своите слабости и се надявам ние де се възползваме от тях”, каза легендата на „смърфовете”.

Садъков заяви, че кадровите проблеми, които има неговият отбор няма да попречат на играчите му да хвърлят всички сили срещу ловчанлии.

„Знаете, че имаме много контузени състезатели, но се надявам лекарите да вдигнат на крака за неделя Горанов и Даксон. Твърдо аут от състава са Йошев, Том, Кики и Хейгън. Вярвам, че момчетата ще дадат всичко от себе си, за да победим Литекс.”

Според специалиста Локо Пд все още не показва пълния си потенциал и пред „черно-белите” предстои много работа.

„Все още не сме показали истинското си лице. Има още какво да подобряваме в играта си. Липсва ни ефективност в мачовете. Надявам се занапред да извличаме максимума от всяка една среща.”

Аян Садъков изрази задоволството си от тандема Димитър Илиев – Павле Делибашич. Партньорите в атаката на „смърфовете” имат общо 4 гола от два мача.

„Не само аз, но и нашите фенове трябва да са доволни от разбирателството между Митко и Делибашич. Хубаво е, че двамата се допълват на терена и бележат голове. Мисля обаче, че могат да подобрят играта си още повече.”