FARA 2017
FARA 2017 / netinfo
FARA 2017 с богата лекционна и уъркшоп програма на световно ниво
Стартира 18-тото издание на ФАРА - Фестивал на Българската асоциация на комуникационните агенции. Тазгодишното му издание е в партньорство с фондация „Пловдив 2019“ и започва от днес, като ще продължи до 17 юни в Дома на културата "Борис Христов". Във фестивала участват водещите рекламни агенции в България. На него индустрията показва добрите проекти за годината и “сверява часовника си”, обменяйки опит и идеи. Именно затова, тазгодишното издание на ФАРА е посветено на темата “Пресечни точки”. Програмата е наситена с международни лектори, които ще покажат различна перспектива за настоящето и бъдещето на комуникациите.

Специално за пловдивските творци организаторите са предвидили панел на тема: Къде отиде рекламата? - Рекламата от миналото и рекламата сега. Традиционна vs. нестандартна комуникация. Обмяна на опит и дискусия на компании от България и чужбина“.

FARA 2017
netinfo

В програмата на ФАРА е включена и открита изложба на художествени творби на автори, които работят в рекламни и комуникационни агенции в България. Изложбата ще се състои в Градската Художествена Галерия в Пловдив и ще бъде отворена за посетители от 16-ти до 28-ми юни. Официалното ѝ откриване е утре от 19:00 часа.