Президентът: Очаквам трудна борба с компромати
Президентът: Очаквам трудна борба с компромати / netinfo

Очаквам трудна предизборна борба с компромати, каза в Пазарджик президентът Георги Първанов. Датата 22 октомври,определена за избора е ранна и е предпоставка за допълнително напрежение в кандидатите, добави държавният глава.

Като политик от дълго време знам, че няма политическа битка, която да е предречена, заяви Първанов. Според него тази предизборна кампания ще бъде сериозен сблъсък, но той се надява да се изложат идеи и виждания за политика, а не сблъсък на лични качества, въпреки, че изборът е мажоритарен.

Очаквам трудна кампания, каза още Президентът, но се надявам, че резултатът ще бъде полезен за избирателите. Георги Първанов отказа да коментира останалите кандидати за президентския пост. Той обеща да обяви кандидатурата си в законовия срок, ако изобщо се кандидатира.
Президентът Георги Първанов присъства на откриването на новия мост “Атлантик” в Пазарджик, който ще облекчи пътникопотока от централната част на града към автомагистрала”Тракия”. Мостът е построен с държавна субсидия от 2 мил. лева.