Посрещаме здравето в Пловдив
Посрещаме здравето в Пловдив / zdraveizdrave.org
Аида Марковска за Фестивала "Здравей, здраве"
72126
Аида Марковска за Фестивала "Здравей, здраве"
  • Аида Марковска за Фестивала "Здравей, здраве"

С „духовно здраве, творчество и лична сила” посрещаме фестивала „Здравей, Здраве” днес. За пети пореден път, в рамките на два дни (1-ви и 2-ри май) в Пловдив ще бъдат представени десетки начини за постигане на здравословен физически и духовен начин на живот.

Програмата на фестивала и тази година е цветна, богата и наситена с много интересни и полезни мероприятия- лекции, дискусии, демонстрации на методи за постигане на здраве, както и възможност за гостите на фестивала да участват в различни занимания, творчески работилници, игротеки за децата, кино-прожекции на филми на здравна и еко тематика, томбoли с разнообразни награди.

Във фестивала ще вземат участие най-добрите холистични лектори, учители, психолози и възпитатели от цялата страната.

Как да постигнем емоционална свобода, какъв е начинът да се хармонизираме чрез философската система на „Шамбала”, как да прилагаме капките на д-р Бах и да направим избора да сме млади, каква е силата на лечение с Рейки енергия и как да открием щастието с помощта на Хюман Дизайн, са сред темите, които са предвидени за днешния първи ден от Фестивала „Здравей, Здраве”.

Кулинарната работилница „Направи си сам, хапни с приятели” пък ще предостави на гостите да опитат и сами да приготвят разнообразни здравословни гозби.

Откриването е предвидено за 10 часа в сградата на Общинския съвет на ул. „Авксентий Велешки” №20. Входът за всички мероприятия е свободен.

Интересна и полезна информация за Фестивала, можете да чуете в прикачения аудио-файл от организаторът на събитието, Аида Марковска.

Цялата програма на Фестивала "Здравей, Здраве", можете да намерите на интернет страницата: www.zdraveizdrave.org