/ ОДМВР-Пловдив
Полицейски екипи предупреждават с мегафони хората в Столипиново, Аджисана, Арман и Шекер махала да не се събират на групи, съобщиха от ОД на МВР-Пловдив. Отам предоставиха и снимки на патрулиращите полицаи. 

Екипи на Шесто, Четвърто и Трето РУ обикалят махалите, подпомогнати  от служители на общинска полиция и "Специализирани полицейски сили".

ОДМВР-Пловдив

На територията на Столипиново е затворен пазарът на открито на улица "Батак", както и търговският център на улица "Храбрец" в квартала, където през деня се събират много местни жители. Полицейски патрул има и пред пощенския клон в Столипиново, където жители получават социални добавки и помощи.

ОДМВР-Пловдив

Униформени служители патрулират из целия град, видя репортер на DarikNews. Полицаите обикалят с патрулки и мотоциклети града. Пловдив на практика е безлюден. По основните булеварди движението е като в неделен ден, а пред хипермаркетите опашките са рехави. 

Патрулни автомобили с високоговорители обикалят и в населените места в Пловдивска област, като предупреждават жителите да не нарушават ограничителните мерки.