Пловдивската майонеза е сред супер марките в 80 държави
Пловдивската майонеза е сред супер марките в 80 държави / netinfo

Майонеза „Краси“ получи отличието SUPERBRAND за 2015- 2016 година. Пловдивската майонеза бе призната като марка сред 80 държави от глобална организация с изключителна репутация. Това е най-продаваната марка майонеза на българския пазар и може да се похвали със заслуженото трайно доверие на потребителите вече над 20 години.

Superbrands е единствената международно призната награда за успешен брандинг. Изданията й се възприемат като световни библии, които разглеждат изключителните марки. Тази година класацията представя най-силните потребителски и корпоративни марки на националния пазар.

Преминава в три етапа, които са идентични за всички държави. Номинациите са въз основа на достоверни източници, статистически данни и пазарни анализи. Експертната оценка се изготвя от независимо жури от професионалисти. Извършва се национално и независимо проучване на потребителския сегмент на пазара.

Щастливи сме, че авторитетна и независима класация отличи майонеза „Краси” като супер марка - символ на качество, надеждност и различие! Приемаме тази оценка като награда за положените дългогодишни усилия на екипа ни да произвеждаме първокачествен и разпознаваем продукт. Това ни дава стимул да продължим напред и да се развиваме!” каза собственикът на Фабриката за майонеза Димитър Консулов.