Пловдив – градът, в който се сбъдват мечти!
Пловдив – градът, в който се сбъдват мечти! / netinfo
Пловдив – градът, в който се сбъдват мечти!
84838
Пловдив – градът, в който се сбъдват мечти!
  • Пловдив – градът, в който се сбъдват мечти!

Пловдив е градът, в който човек може да се развива, твори и в същото време да живее спокойно. Именно затова избрахме да останем тук, да работим и да сбъдваме мечтите си. Това заявиха пред ДАРИК РАДИО младите успешни event-менидъри и ПР специалисти, пловдивчаните Никола Пайтаков и Красимир Райков.

Историята на двамата започва през 2013-та година, когато след успешен летен сезон, решават да инвестират спечеленото от работата си в пловдивски клуб.

Първото хип-хоп парти, което организират там едва на 21-годишна възраст, бележи огромен успех и така намират призванието си.

През същата година решават да обединят усилията си с Георги Кърджев, по-известен като DJ GEORGE, и поемат риска, заставайки зад таланта на току-що изгряващи звезди като Михаела Филева, Били Хлапето, Ангел и Мойсей, VenZy, Pavell & Venci Venc’ , като реализират изключително успешно национално турне.

„Много хора бяха песимистично настроени към този проект и не вярваха, че той ще се реализира, защото все още тези изпълнители не бяха толкова известни”, коментира Краси.

След турнето идва и признанието, като името зад което стоят тримата пловдивчани - BORN2HIPHOP, печели награда за „Най-успешна клубна хип-хоп парти платформа 2013”.

По думите им, това е моментът, в който еуфорията от успеха ги завладява и не ги пуска в следващите 6 месеца, което им е изиграло по-скоро лоша шега. Зад блясъка, нощния живот и забавлението обаче стоят много работа, постоянство и отговорности, които остават невидими за хората, категорични са двамата пловдивчани.

Те отбелязаха, че неведнъж са получавали предложения за работа в София, но са сигурни, че Пловдив е градът, който искат да развиват.

„Обичаме града си и все повече български изпълнители се влюбват в него и искат да живеят тук. Това е целта ни – да обособим Пловдив като центъра на България и той да стане предпочтаното място за работа и живот на артистите”.

/Чуйте цялото интервю в прикачения аудио-файл/

Пловдив  градът в който се сбъдват мечти
netinfo

Кадри от клипа на Young BB Young i Krisko - Тук и там / Краси и Никола