Платени стажове на “Кариери 2008”
Платени стажове на “Кариери 2008” / netinfo
Рекорден брой фирми – 48, представят изискванията за наемане на работа, свободните си позиции и стажантските си програми в тазгодишното издание на форума "Кариери – Добра кариера, добър живот". Той ще бъде открит днес в Конгресния център на панаира от заместник-министъра на държавната администрация и административната реформа Ангел Иванов.

Новост е възможността за провеждане на платени стажове, които се финансират по проект “Подобряване на политиката по управление на човешките ресурси в държавната администрация” и Европейския социален фонд. На щанда на Министерството на държавната администрация и административната реформа ще бъдат представени стажантската програма “Българската мечта” и условията за тазгодишните стажове в държавната администрация, документи за които се набират до 30 юни.

Над 1000 студенти от Пловдив и региона са се възползвали от посредничеството на “Кариери 2007”, тази година организаторите от JobTiger и Министерството на държавната администрация и административната реформа очакват броя им да бъде по-голям. За пръв път на форума се предлагат значителен брой работни места в сферата на услугите, което дава повече шансове на студенти от І и ІІ курс. Със свой щанд в кариерното изложение участва и отделът за подбор на персонал на JobTiger – TigerSelect.