Пияна жена обърна по таван Фиат-а си! Жива е!
Пияна жена обърна по таван Фиат-а си! Жива е! / Дарик архив

Около 20.20 часа снощи в РУ – Хисаря постъпил сигнал, че край село Михилци лек автомобил “Фиат” попаднал в канавка вдясно извън пътя и се преобърнал по таван. Незабавно към мястото са изпратени екипи на полицията и Спешна медицинска помощ. Установено е, че колата управлявала 31-годишна жителка на ямболското село Роза, чиято алкохолна проба отчела 1,12 промила. Жената е настанена в болница за наблюдение без опасност за живота. Произшествието е отработено по административен ред.

Момиче е без сериозни наранявания след пътен инцидент вчера между Карлово и село Васил Левски. Около 17.30 часа лек автомобил “Фолксваген” се завъртял на пътя и пропаднал в дере. След прегледи в болница за домашно лечение е освободена 18-годишна пътничка в колата, управлявана от 23-годишен от Калофер. Няма данни за употреба на алкохол. Причините за катастрофата са движение с несъобразена скорост и загуба на контрол. Образувано е досъдебно производство.

Четирима шофьори са задържани за едно денонощие в полицията. Около 20 часа снощи служителите на реда в Раковски установили, че 28-годишен местен жител е седнал зад волана на лек автомобил “БМВ” под въздействието на наркотици. Часове по-рано, в 16.30 часа, в Пловдив полицаи от Шесто РУ засекли лек автомобил “Фолксваген” с 31-годишен неправоспособен водач от града. Междувременно по обяд друг пловдивчанин, на 48 години, бил задържан от екип на Второ РУ заради управление на нерегистриран по надлежния ред лек автомобил “Опел”. Със същото нарушение в първите часове на днешния ден в Асеновград бил хванат и 43-годишен криминално проявен и осъждан мъжу който шофирал лек автомобил “Мерцедес” без регистрационни табели. По случаите са образувани незабавно и три бързи производства.