Пипнаха маниак със 100 филма детско порно
Пипнаха маниак със 100 филма детско порно / netinfo
Пловдивските спецполицаи от РЗ БОП арестуваха 35-годишен мъж, който разпространявал в интернет детски порнофилми, клипове и снимки. Той е задържан в дома му по сигнал на Службата за борба с организираната престъпност в немския град Висбаден.

При обиска в жилището му са иззети 2 диска със 150 гигабайта порнофилми, снимки и незаконно притежаван пистолет „Юнион” 6х35.

Установено е, че получаването и предаването на сексфайловете е извършвано от домашния компютър на пловдивчанина. В Германия са засекли IP адреса на компютъра му на 21 май 2007 г.сутринта. Спецовете от Главна дирекция на БОП са извършили кибернетично рарузнаване и са засекли мъжа. На порнофилмите са снимани деца на възраст около 10 години, които блудстват едно с друго или с възрастни мъже и жени. Заснети са и потресаващи полови актове между деца и възрастни. Нито едни от клиповете не е сниман в България, категоричен е комисар Калин Георгиев - шеф на РЗ БОП Пловдив. Най-вероятно сцените да са снимани в Тайланд, Малайзия, Сингапур и бившите страни на ОНД.

Пловдивчанинът е приемал и получавал файловете с детско порно по системата „пиър то пиър”, като споделял сквоето интернетпространство по начин, подобен на торентите. За сега няма данни маниакът да е получавал пари за разпространението на порното. Той е висококвалифициран и работи в известна пловдивска фирма. Не е женен и няма деца. Районният съд му е наложил постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража” днес. Срещу него са повдигнати две обвинения - за незаконно притежаване на оръжие и боеприпаси и за разпространение на порнофилми. До 6 години затвор и глоба до 8000 лева е наказанието, което предвижда законът за тези престъпления.