Пет революционни медицински продукта представят в Пловдив
Пет революционни медицински продукта представят в Пловдив / netinfo

Белгийско-швейцарски продукт за стимулиране на жизнената енергия и регулиране на клетъчния растеж на генетично ниво, който е световна новост, ще бъде представен на Международната изложба “Медикус, Денто , Галения”, която ще се проведе от 24 до 27 октомври в Панаира. Общо 5 иновации от световен мащаб са преброили организаторите в експозициите на 410-те фирми, заявили участие в специализираната изложба. 12 продукта ще имат премиера на българския пазар. Ангажираните изложбени площи две седмици преди старта на “Медикус, Денто, Галения” са с 4% повече от миналата година.

Очаква се голям интерес и към изложбата "СПА И УЕЛНЕС ТУРИЗЪМ", за която до момента са се записали 24 фирми от 6 държави..

Това е един от най-динамично развиващите се сектори, който според прогнозата на Държавната агенция по туризъм осигури в следващите години 75-процентен ръст на туристите в България

Безплатен достъп до двете изложби се предоставя на посетителите специалисти, работещи в браншовете медицина, стоматология, фармация, медицински и балнеоложки туризъм. Те ще получат специални входни карти, след като се регистрират.