Костадин Димитров в студиото на Дарик Пловдив
Костадин Димитров в студиото на Дарик Пловдив / Петър Тодоров, Дарик радио Пловдив
Костадин Димитров
100114
Костадин Димитров
  • Костадин Димитров
2018-та година е успешна за администрацията на „Тракия“. Още в началото успяхме да договорим един добър бюджет, с който реализирахме редица важни инфраструктурни проекти - новият парк, промените в микрорайон А8, изграждането на над 400 паркоместа и редицата събития, които се проведоха в парк „Лаута“, коментира в интервю за Дарик районният кмет Костадин Димитров.

Точно паркът продължава да е голямата му гордост.

Успяхме да го превърнем от едно неугледно място, трудно за преминаване, бих казал дори опасно, в сцена на такива фестивали като Народния събор, част от програмата на културния календар на града. Поредното издание на събитието ще се проведе през месец май, а гостите от цялата страна, които се очакват, са близо 4000, подчерта той.

През новата 2019-та работата на администрацията ще бъде насочена основно в микрорайон А7, където вече се изградиха важни инфраструктурни ремонти.  

Обновяването на спортната инфраструктура също е приоритет на кмета на „Тракия“ през мандата му. В последните години в района се изградиха над 15 футболни игрища и спортни игрища, редица зали бяха реновирани и изцяло ремонтирани.

Още за визията на района през 2019-та чуйте в интервюто с Костадин Димитров.