/ Гонг архив

Повечето футболни шампионати в Европа вече навлязоха в решителния си етап. Заключителната серия от мачове вече започна, за да стъпи на финалната права в началото на април. Стана време за уреждане на сметки. Интригата на не едно и две места ще бъде разплетена с последния съдийски сигнал за сезона. Няма футболен запалянко по света, който да не е усещал ударната доза адреналин, която носи това време на годината.

Разбира се има и отбори, които вече са оплели кошниците си или пък са изпуснали влака за желаната от тях гара. За тях остатъка от сезона се превръща в така нареченото доиграване. Колкото и висок професионализъм да имат нямащите за какво да играят, няма как липсата на постижима цел да не се отрази на мотивацията на тези тимове. И това ясно личи от поведението на букмейкърските къщи, чиито коефициенти в края на всяка една кампания се различават от обичайните си нива за годината.

Предвид неоспоримия факт, че заключителните мачове имат различно значение за отборите изведнъж започват да валят необичайни резултати, които при други обстоятелства на мига попадат в графата „изненади”. Първият пресен пример е загубата на подпечаталия и на теория титлата си във Франция ПСЖ, който в последния кръг допусна поражения у дома от Монако. Това бе всичко на всичко втората загуба на парижани за първенството, като първата също бе регистрирана съвсем скоро, когато вече бе ясно, че титлата е в ръцете на Златан и компания.

Задължително е да се внимава и с отборите, които продължават да действат и на европейската клубна сцена. С прескачането на всяка следваща фаза в Шампионската лига и Лига Европа, двете надпревари стават приоритет за участниците в тях. И това е в реда на нещата, защото престижът, който може да донесе един континентален трофей надхвърля всеки домашен трофей.

Тенденция отборите с изпълнени цели да отпускат юздите в края на първенството е добре известна на букмейкърите и коефициентите им започват да придобиват други измерения.

Това пък отваря шанс на любителите на залозите да усетят къде и как могат да се възползват от аномалиите в ставките. Опирайки се на своите познания и интуиция всеки сам може да избере кога да се довери на по-малко класния, но мотивиран поради целите си отбор и кога на класата на по-слабо мотивирания, но далеч по-качествен съперник.

Вследствие на всичко казано дотук е съвсем нормално с наближаване последния кръг от сезона, амплитудите в коефициентите да стават все по-големи. Това е предпоставка за поява на различни предложения в различните заложни къщи. И за да не губите ценно време в запознаване с най-добрите предложения на букмейкърите, от огромна полза могат да бъдат специализирани сайтове, като: https://silentbet.com/. В него може да намерите информация за предложенията на най-предпочитаните букмейкърски сайтове, както и подробен анализ на всеки един от тях. Обективно са отбелязани недостатъците и предимствата на букмейкърите, сред които и единствените български с лиценз Betfair и Efbet, като по този начин на всеки един от тях е изготвен своеобразен профил, от който залагащият да добие впечатление и без да губи много време да избере предпочитаната от него къща.

Важното е да се знае, че успешният и доходоносен край на сезона е възможен за почитателите на залозите. При добра концентрация, много познания, верен усет и малко късмет наближаващото лято и Евро’16 могат да бъдат далеч по приятни.

Адреналинът може да бъде и двоен за фенове, които обичат да прогнозират и опитват да печелят от познанията си. Последните мачове от сезона предлагат изкушения, по-различни от тези през сезона дотук.