Оперираха Слави, състоянието му е стабилизирано
Оперираха Слави, състоянието му е стабилизирано / signal.bg
Оперираха Слави, състоянието му е стабилизирано
21838
Оперираха Слави, състоянието му е стабилизирано
  • Оперираха Слави, състоянието му е стабилизирано

Състоянието на Слави Трифонов е стабилизирано, съобщи за Дарик Евгени Димитров-Маестрото. Известният водещ е опериран в болницата "Св.Иван Рилски" в Стара Загора от завеждащия Ортопедично отделение д-р Петьо Братоев.

Операцията, продължила два часа и половина, е преминала успешно и няма усложнения. Става дума за лоша фрактура на шийката под лявата тазобедрена става. Поставени са му три канюлирани винта от титан. В момента той се възстановява, но до дни ще бъде изписан от болничното заведение.

Слави счупи крак в хотела, в който бе отседнал в града на липите, където се състоя деветият концерт от турнето NO MERCY.

Тази вечер трябваше да бъде концертът в Пловдив, но заради нелепия инцидент той се отменя за друга дата, която все още не е определена. Ангажиментът, който сме поели ще го изпълним, билетите и за двата концерта, в Пловдив и Петрич, остават валидни без да е необходима заверка, категоричен бе Евгени Димитров.

През септември шоуто стартира с нов формат, той вече е подготвен като концепция и ще бъде много атрактивен и интересен, каза Маестрото. Подготвяме и един бляскав и звезден формат на "Dansing stars 2", който ще бъде логично продължение на първия, допълни Евгени Димитров.

/Чуйте още от интервюто с Евгени Димитров в прикачения звуков файл/