Опасно за живота с премиера в Пловдив
Опасно за живота с премиера в Пловдив / netinfo

Премиерата на комедията "Опасно за живота" е тази вечер от 19ч. в Дома на културата в Пловдив. Пиесата на френския драматург Пиер Шено забърква  финанси, подставени лица, измамни схеми - в една експлозивна смес с много смях. Режисьор и главен герой е Асен Блатечки.

"Опасно за живота" с премиера в Пловдив
netinfo
В каламбурите се включват още шеметните Милена Маркова “Маца”, Невена Бозукова „Неве”, както и актьорите Стефан Иванов и Асен Лозанов. Колоритните герои с шеговита страст поставят на публиката уловки и капани, като същевременно карат зрителите да се замислят за неслучайните "случайности" в живота. Експлозивният актьорски състав е познат на пловдивчани от други две комедии - "Бившата жена на моя живот" и "Смях в залата", което обяснява изключителния интерес към премиерата на "Опасно за живота".

"Опасно за живота" с премиера в Пловдив
netinfo
След като билетите за първото представление довечера се изчерпаха много бързо, екшън-комедията ще се играе и на 2 февруари в Дома на културата „Борис Христов“. Билети за втората дата на "Опасно за живота" вече се продават в Билетния център пред Общината.

"Опасно за живота" с премиера в Пловдив
netinfo