КАТ полиция
КАТ полиция / netinfo

Пиян и неправоспособен моторист бе ранен при пътна злополука в Пловдив, съобщиха от полицията. На 4 октомври, около 19.40 часа на булевард “Пещерско шосе”, лек автомобил “Ситроен” предприел ляв завой, отнел предимството и блъснал мотоциклет “Ямаха” без регистрационни табели. В болница за лечение е настанен 26-годишен пловдивчанин, управлявал мотора с отнета шофьорска книжка в рамките на наложено административно наказание от април т.г. Допълнително било установено, че той е употребил алкохол – 1,27 промила. Отрицателен е резултатът от тест с дрегер на  53-годишния шофьор на колата, на когото е съставен акт.

Мъж загина при тежка катастрофа, която затвори през нощта магистрала „Тракия“

81-годишна жена е в болница след катастрофа в Пловдив. Минути след полунощ, на булевард “Хаджи Димитър”, лек автомобил “Хонда” се блъснал в паркирани “Тойота” и “Форд”. Пострадала е 81-годишна пътничка в колата, управлявана от 38-годишна шофьорка от града. Няма данни за употреба на алкохол. 

Възрастен мъж пострада след произшествие в село Православен. Сигналът е подаден на 4 октомври, около 10:20 часа. Полицаите установили, че 78-годишен пенсионер загубил контрол над управлявания мотопед “Симсън” и паднал от него. На водача е оказана спешна медицинска помощ.