Мутри пребили бивш депутат от Пловдив
Мутри пребили бивш депутат от Пловдив / снимка: Виктор Кадири/ Дарик радио Пловдив, архив

Мутри са пребили бившия депутат от СДС Христо Марков. Това твърди самият той в обръщение към приятелите си на профила си във Фейсбук.

От написаното от Марков става ясно, че на 21-ви август в къщата му в село Брестовица са нахлули 3 мутри и са го пребили с предупреждение да си затваря устата. За посегателството над себе си Марков подозира бившата си съпруга.

Ето и пълният текст на съобщението, което Марков е написал на профила си във Фейсбук, без редакторска намеса :

 

Приятели, войната срещу мен вече премина в друга фаза. На 21 август в къщата в Брестовица нахлуха три мутри и ме пребиха с предупреждението да си затварям устата и показаха четири документа , които няма откъде да са другаде, освен от къщата ми в Пловдив, т.е. дадени или продадени са от бившата ми съпруга. След болести, болници, изгонване вече се стигна и до там. В продължение на една година пиша жалби, паказвам съдебни решения и ... нищо. Не знам какво да правя, но ако се случи нещо с мен поне д асе знае, че това е поръчка от бившата ми съпруга. Публикувам тук, пред всички последния съгнал и списъка с нещата, които ми бяха обрани. Това е - нямам никакъв друг изход или подкрепа отнякъде.