Модернизират пролетните прояви на Международния панаир
Модернизират пролетните прояви на Международния панаир / снимка: Кирил Кирилов

Радикална промяна в графика на проявите си възнамерява да предприеме Международен панаир - Пловдив. Целта е да удовлетворим още повече интересите на изложителите, заяви изпълнителният директор Богомил Бонев. Другите два акцента в програмата за 2011 г. са използването на по-ефективни маркетингови инструменти и създаването на повече възможности за срещи между изложители и потребители.

Бонев даде за пример изложението за хотелиери и ресторантьори, което ще бъде изнесено в началото на годината. Напролет то вече губи актуалността си, тъй като в бранша договорите за летния сезон вече са приключили, уточни той.

Първата проява за годината стартира на 23 февруари и включва три изложения - „Винария", „Фудтех" и „Хорека Пловдив". Новата изложба „Интер хоум дизайн" ще бъде съчетана с мода. Месец април ще е посветен на култура и образование. През пролетта традиционно ще има изложби на тема „хоби, забавления и мода". Сред тях са „Природа, лов и риболов", специализираната изложба за декоративни растения, световното изложение за фризьорство, италианският фестивал на красотата, филиноложки и киноложки изложби.

Смятаме да превърнем „Феър Мото шоу" в истинско зрелище, каза още Богомил Бонев. Той не скри, че панаирът планира големият рокерски поход, който се прави всяка пролет, да стартира именно от мотоизложението.