Мениджъри в ученическа възраст превзеха панаира
Мениджъри в ученическа възраст превзеха панаира / netinfo
600 ученици демонстрират мениджърски умения на ТФ ФЕСТ 2008, който се провежда днес и утре в Международен панаир Пловдив. Представят се 82 тренировъчни предприятия с предмет на дейност в сферата на търговията, туризъма и услугите.

В приветствието главният директор на «Международен панаир Пловдив» Иван Соколов пожела на участниците да усъвършенстват уменията си в реалния бизнес и след време да се завърнат като истински предприемачи в големите изложения на панаира.

По време на тренировъчното изложение между ученическите фирми, които са с 67% повече от миналата година, се провеждат конкурси за фирмено облекло, за панаирна промоция и за комплексно представяне.

По атрактивен начин младите управители и маркетингови директори презентират своите предприятия, а техните екипи привличат клиенти и партньори. Щандовете са оформени като на истинско изложение – с експонирани стоки, рекламни плакати и брошури, мултимедия, а младите управители и маркетинг-директори организират презентации и преговарят с клиенти и партньори. Екипите дори имат разпечатани визитки.

Деловата програма на ТФ Фест предвижда семинари за обучение на учители и презентиране на 2 проекта на Центъра на учебно-тренировъчните фирми – електронна трудова борса за ученици и за младежко самоуправление.