меле в Колодрума
меле в Колодрума / netinfo
Осем арестувани след бой по време на боксов мач
97452
Осем арестувани след бой по време на боксов мач
  • Осем арестувани след бой по време на боксов мач
Осем души са задържани след сбиване в пловдивската зала "Колодрума" по време на бойното шоу, в което мериха сили едни от най-добрите кикбоксьори и боксьори в България. От хвърлените бомбички леко са пострадали и няколко полицаи.

Ексцесиите са станали малко преди 23.30 ч. след очаквания с голям интерес двубой между фена на ЦСКА Владислав Кънчев от "ANIMALS" и Виктор Николов от "Lauta Army".

Победата за пловдивчанина не се харесала на феновете на ЦСКА, които били в залата. Към ринга полетели бомбички, столове, предмети, бутилки и чаши. По разкази на очевидци се е стигнало до масово сбиване между запалянковците на червените и 50-ина от привържениците на Локо Пловдив. Боят продължил и извън залата на паркинга.
 
 
Сбиване в публиката прекъсна Fuerte en el Ring

Състезание по кикбокс в Пловдив снощи бе прекъснато от сериозно сбиване в публиката, придружено с бомбички и хвърляне на столове. В публиката имаше агитки от Пловдив и София, които не останаха доволни от съдийскиото решение при двубой между представители на двата града.

Публикувахте от MMA Bulgaria в 19 май 2018 г.
Конфликтът е бил преустановен с намесата на Специализирани полицейски сили. 7 от служителите на реда обаче са леко пострадали, съобщи за Дарик директорът на полицията в Пловдив старши комисар Атанас Илков. 

Няма пострадали зрители, допълни Илков и уточни, че полицаите, попаднали под обстрела на хвърлените бомбички в залата, са прегледани в болница и изписани за домашно лечение.

В момента се изяснява кой и защо е започнал мелето.

Пряк сблъсък между двете агитки в залата не е имало благодарение на бързата реакция на охраната и полицията.

Охранителите са извели първо майките с деца от публиката и не са допуснали физически контакт между феновете от двата отбора. Агитката на ЦСКА от около 230 човека е била овладяна и изведена от залата. 

В момента се гледат записи от камерите и се разпитват свидетели на случилото се. 

Заради напрежението гала-вечерта е била прекъсната след 10-ата от общо 16 срещи. Кикбокс събитието е организирано от варненска фирма, която е информирала полицията, че за сигурността в залата е наета частна охрана от Пловдив.

По случая работят служители на Пето Районно управление.