Любозар Фратев: ДЕР няма разминавания с кандидата на „ДА за Пловдив”
Любозар Фратев: ДЕР няма разминавания с кандидата на „ДА за Пловдив” / netinfo

Един европейски град може да просперира, само ако работи съвместно с бизнеса, заяви кандидатът за кмет на „Десен Алианс за Пловдив" Николай Караиванов по време на срещатата си с представителите на Движение “Експерти за региона” /ДЕР/. Пред Дарик той заяви, че срещата е премина градивно и че е доволен от разговорите. Караиванов бе категоричен, че ще работи съвместно с ДЕР след изборите и ще се опита да усъвършенства модела Обществен бизнес-експертен съвет, който движението ще учреди в четвъртък, като се надява, подобен орган да заработи на национално ниво, за да има повече прозрачност в управлението.

Моите когели успяха да изложат своите позиции, нямаме разминавания с кандидата на „ДА за Пловдив”, заяви след срещата Любозар Фратев, водач на листата на Движение „Експерти за региона”. Нашата цел беше да научим повече за Николай Караиванов и се надявам, че в бъдещия Общински съвет ще си сътрудничим за по-доброто бъдеще на града ни.

Утре ДЕР ще се срещне с кандидата на Коалиция за Пловдив Захари Георгиев, а в сряда – с кандидата на ГЕРБ-ВМРО Славчо Атанасов.