Лилчо Арсов готов за игра, Ботев иска 3 точки
Лилчо Арсов готов за игра, Ботев иска 3 точки / netinfo
Вратарят на „Ботев”Пд Лилчо Арсов е възстановен от контузията, която го извади от състава за един мач и ще застане на вратата на своя отбор в двубоя срещу „Беласица” от последния есенен кръг. Като „мача на сезона” бе определен двубоят с петричани от помощник треньора на „канарчетата” Кирил Андонов. Капитанът на жълто-черните от близкото минало призна, че е много трудно отборът да бъде изваден от психологическата дупка, в която попадна след тежката загуба в Ловеч, но изрази надежда, че футболистите ще се раздадат докрай, за да постигнат така желаната победа. Вечерта преди преди срещата възпитаниците на Тенчо Тенев ще бъдат събрани на режим в хотел „Санкт Петербург”.

Чрез пресаташето на Ботев, изпълнителният директор Марин Бакалов категорично отрече възможността треньорът на младежкия национален отбор Александър Станков да застане начело на най-стария български клуб.

От стадион „Христо Ботев” заявиха, че вече се работи по зимната селекция, но отказаха назоват имена докато няма подписан договор. След мача срещу „Славия” от 1/8 финалите за купата на България, възпитаниците на Тенчо Тенев ще тренират най-много седмица преди да бъдат разпуснати във ваканция. Първата тренировка за 2008 год. е насрочена за 7 януари.