Латино фиеста наред с протеста
Латино фиеста наред с протеста / dariknews.bg
Латино фиеста наред с протеста
65885
Латино фиеста наред с протеста
  • Латино фиеста наред с протеста

Гореща латино вечер на открито организират любителите на кубинската салса в Пловдив. Всеки, който желае да се включи в страстните летни ритми, може да вземе първите си безплатни уроци тази вечер от небезизвестния Александер Родригес, завладяващ с топлия си темперамент и  непреодолима страст към танца.

Родригес е роден в Хавана, завършва биофизика в Москва и дълго време преподава в университета в кубинската столица. Преди години обаче любовта го води в Пловдив, а в момента е известен салса инструктор в Кипър.

Латино фиестата ще започне в 19ч. на Джумаята в Пловдив. Организаторите призовават и всички протестиращи в града да се включат в партито на открито, с идеята че танцът е по-добрата форма на мирен протест и за изразяване на гражданска позиция. Родригес обещава да научи да танцува дори и тези, които не са пробвали никога.

Латино купонът ще продължи с препарти, домакин на което ще е атрактивният инструктор по кизомба Гаро Узунян. То ще се проведе в новooткрития Art Dance center в клуб "Библиотеката" на Джумаята.

Танцът е едно от изкуствата, което най-силно обединява хората, казва Гаро.

За протестите и латино фиестите в разгара на лятото чуйте още от интервюто на Гаро Узунян с Александер Родригес, специално за Дарик.